Jäsenyys

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liitytään alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt sen, saat s-postitse jäsensihteeriltä ohjeet jäsenmaksun suorittamiseksi. Mikäli jäseneksi ilmoittautuminen ei onnistu sähköisellä lomakkeella, ota yhteyttä jäsensihteeriin (yhteystiedot alla).

Jäsenenä olevat – jäsenmaksun maksaminen

Jäsenmaksulasku tulee Vuonisuutisiin kerran vuodessa.  Maksa jäsenmaksu viimeistään annettuna eräpäivänä.

Vain jäsenmaksun maksaneille toimitetaan Vuonisuutiset. Vuonohevosten mestaruuskilpailuihin osallistuminen edellyttää voimassaolevaa jäsenyyttä.

Jäsenyyslajit ja -maksut:
– perusjäsenmaksu 25 € /jäsen
– perhejäsenyys: perusjäsenmaksu + 10€:n lisämaksu saman perheen jokaisesta perheenjäsenestä. Esimerkki: Jos kolmihenkisessä perheessä kaikki haluavat olla jäseniä, perhejäsenmaksu on tässä tapauksessa yhteensä 45 € (25 €+10 €+10 € = 45 €)
– junnujäsen (alle 18-vuotiaat). Junnujäsenmaksu on 15€/junnu.

Jäsenlehteä toimitetaan kaikissa em. jäsenyyksissä 1 kpl/talous.

Yhdistyksen tukimaksu (yhdistykset, yhteisöt ym.) on 100 euroa/vuosi.

Alle 16-vuotias jäsen ei ole äänivaltainen yhdistyksessä, mutta on oikeutettu yhdistyksen etuihin ja saa jäsenpostia.

Osoite- ja nimenmuutokset

Muista ilmoittaa jäsensihteerille osoitemuutokset (myös s-postiosoitemuutokset) sekä nimenmuutokset, jotta saat yhdistyksen postin. Ilmoita muutokset alla olevalla jäsenlomakkeella.

Jäsenyydestä eroaminen

Toivomme, että ilmoitat alla olevalla lomakkeella, jos haluat erota yhdistyksestä.

JÄSENLOMAKE

    Jäseneksi liittyminenOsoitteen muutosSähköpostiosoitteen muutosYhdistyksestä eroaminen

    Jäsensihteeri

    Jäsenasioita hoitaa yhdistyksen jäsensihteeri Jonna Heino.  Jäsenyyttä koskevat tiedustelut hänelle ensijaisesti s-postitse jonna.heino@hotmail.com tai messenger-viestillä.

    Jäsenrekisteri (tietosuojaseloste)

    Yhdistys pitää aktiivisista jäsenistään jäsenrekisteriä, jossa on jäsenen nimi ja postitusosoite, joidenkin osalta sähköpostiosoite ja juniorijäsenten osalta tieto heidän syntymävuodestaan. Rekisteritiedot toimivat osoiterekisterinä jäsenlehden ja muun yhdistyspostin toimittamista varten. Rekisterin avulla seurataan jäsenmaksujen suorittamista. Rekisterin myötä yhdistyksellä on tieto jäsenmäärästä, jota tarvitaan  seuraavan vuoden budjetin suunnitteluun. Rekisteriä päivitetään. Tietoja säilytetään jäsenyyden ajan. Jäsenmaksua maksamattomien tiedot poistetaan ja jäsenyydestä luopuneiden tiedot poistetaan. Rekisterivastaavana toimii jäsensihteeri. Jäsentietoja käsittelevät yhdistyksen jäsensihteeri  ja sihteeri.