Vuonisuutiset

Vuonisuutiset – Fjordingnytt

Vuonisuutiset – Fjordingnytt on Suomen Vuonohevosyhdistys ry:n virallinen jäsenlehti. Lehti ilmestyy suomen- ja ruotsinkielisenä kaksi kertaa vuodessa kevätkesästä sekä ennen joulua. Lehdestä otetaan pieni ruotsinkielinen painos, joka toimitetaan paitsi ruotsinkielisen lehden tilanneille jäsenille myös  Pohjoismaisille vuonohevosyhdistyksille kuten rodun emämaan, Norjan yhdistykselle. Suomenkielinen Vuonisuutiset toimitetaan kotimaisen yhteistyön merkeissä muiden rotuyhdistysten puheenjohtajille tai vastaaville.

Lehdessä julkaistaan yhdistyksen tiedotteita sekä toimituksen ja jäsenten laatimia artikkeleita ja kirjoituksia.  Lehden asia-anti pyrkii keskittymään erityisesti jalostukseen. Hevosen terveyttä, kouluttamista ja hyviä hevostaitoja käsitteleviä kirjoituksia pyritään julkaisemaan säännöllisesti.  Tulostiedot yhdistyksen näyttelyistä ja -kilpailuista julkaistaan lehdessä.

Jäsenet voivat toimittaa lehteen vuonisaiheisia kirjoituksiaan sekä kuvia. Tekstit toimitetaan s-postitse osoitteeseen taraho@utu.fi word-, rtf- tai pdf-tiedostona. Lähetettyjen kuvien tulee olla riittävän hyvälaatuisia ja kuvat mahdollisimman edustavia. Kuvat toimitetaan erillisenä tiedostona, mieluiten jpg-muodossa.

Mainokset ja ilmoitukset

Lehteen myydään mainos- ja ilmoitustilaa seuraavasti:
1/1 kokosivumainos sisäsivuille 75 euroa
1/2-sivumainos sisäsivuille 40 euroa
1/1 kokosivumainos takakanteen 120 euroa.

Lehti on täysvärilehti ja se painetaan koossa A5.

Mainos- ja ilmoitusmateriaalin toimittaminen:
Valmis materiaali toimitetaan jpg- tai pdf-tiedostona s-postitse osoitteeseen taraho@utu.fi. Kun olemme saaneet mainosmateriaalin, ilmoitusta koskeva lasku toimitetaan s-postitse. Tiedustelut: Tarja Ahonen, taraho@utu.fi.

Lehden toimitusehdot, irtonumerot:

Jäsenlehti toimitetaan jäsenmaksun maksaneille jäsenille.  Irtonumeroita on mahdollista ostaa, mikäli painosta on jäljellä. Irtonumerotiedustelut: jäsensihteeri Jonna Heino, jonna.heino@hotmail.com

Toimituskunta:

Gunilla Awellan, vakituinen toimittaja, käännökset no-ru
Tarja Ahonen, vakituinen toimittaja, materiaalin vastaanotto & kokoaminen, mainosten laskutus, käännökset ru-su/en-su